Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Sziasztok!

Régen nem írtam, de igyekszem kicsit pótolni.  :)

Először is egy nem is olyan új hír de mégis hír.

Mostanában sokat írnak Angelique Boyerről, és kedveséről, aki 30 évvel idősebb. Angelique mindösszesen 23 éves, de már nagy népszerűségnek és tiszteletnek örvend Mexikóban, nagyrészt a Teresa miatt.

Az egész dolog azután kezdődött, hogy Angelique szakított régi szerelmével, és teljes erővel dolgozott, és nem gondolta, hogy talál majd valakit, mivel nem is keresett pasit.

A válaszottja viszont az 51 éves Jose Alberto Castro. Angelique és Jose a felvételek alatt jöttek össze, de sokáig tagadták, hogy bármi is lenne köztük. Végül kiderült, ugyanis egy mexikói bulvárlap írt róluk, akiket Angelique megfenyegette, hogy beperli őket hazugság miatt, de perre nem került sor mivel a pletyka igaznak bizonyult.

Angelique azt is elmondta, hogy szerinte a szerelemben nem számít a kor, fontosabb, hogy őszinték legyenek, tiszteljék egymást, és valódiak legyenek az érzelmeik.

Párja is hasonlóan nyilatkozott, és hozzátette, hogy Angelique felnőtt és tudja mit csinál, szóval nem kell félteni.

Angelique szüleinek viszont annyira nem tetszik ez a kapcsolat. Pedig a producer, miután bemutatkoztak a nyilvánosság előtt, bemutatkozott angelique szüleinek. 

Az egyik mexikói magazin megkereste a színésznő szüleit, akik azt mondták, hogy szerintük is túl idős párt valasztott magának, de elfogadják lányuk válaszottját, csak kissé szomorúak.

A színésznő elmondta, hogy hálás, hogy ilyen családja van, és nekik köszönheti, azt aki. Mindig támogatták, még ha nem is értettek mindig egyet vele.

A színészmnő arról is nyilatkozott, hogy azért is jó, hogy mindketten a telenovellák világában dolgoznak, mert kedvese megérti, hogy hogy lefárasztja az embert egy-egy sorozat készítése.

2011. augusztus 2.

A Cool TV műsorára tűzta a nagysikerű Paula és Paulina sorozat befejező filmjét, amit még akkor forgattak, mikor a sorozat készült tehát 1998-ban, és eddig nem sok helyen tűzték műsorra, eddig itt sem vetítették le Magyarországon. Most végre, aki eddig nem látta,m ert érti, ő is megnézheti.

Hogy mikor is lesz? Augusztus 13-án szombaton 16:45-kor, és 14-én vasárnap 14:15-kor.

Jó szorakozást hozzá, aki nézi, én biztos megnézem.

2011. június 26.

Thalía megszült!

Szombaton 9:00-kor bejelentette, hogy már kórházban van és 12:45 körül küldött egy üzenetet, hogy megszületett a pici, aki fiú lett.

Több részletet egyelőre nem tudni, de biztos nagyon aranyos lehet.

Aki esetleg nem tudja annak elmondom, hogy Thalíának és férjének Tommy Mottolának már van egy gyermekük Sabrina, aki 2007-ben született.

2011. június 16.

thalia_2011_metropolitan_museum_of_arts_spring_2011_costume_institute_benefit_gala_1.jpgThalía 2 héten belül szülni fog!

Bár számos médiában az volt, hogy már megszületett a 2. gyermeke, a Twitteren azt nyilatkozta, hogy még 2 hét hátra van a szülésig.

Szóval második gyermekük Tommy Mottolával még nem született meg, bár sokan úgy tudták, majd csak 2 hét múlva.

 

2011. június 16.

David Bisbal és Elena Tablada elválnak

elena-tablada-450x457.jpgDavid Bisbal és Elena Tablada úgy döntöttek véget vetnek a kapcsoltauknak, amiből egy kislány is született, a kis Ella, aki 2010 februárjában született.

Hat év házasság után úgy döntöttek véget vetnek a kapcsolatuknak, mert bizonyos különbségeket képtelenek voltak megoldani.

A hírt a Hola.com-on jelentették be.

david_bisbal_ella.jpgGyermekük a kis Ella 2010. márciusában keresztelkedett meg, ahol egy ceremónián vett részt a család, és barátaik.

Néhány nappal a szertartás után együtt vakációztak Santorini szigetén, és ez volt az utolsó alkalom, hogy együtt látták őket.

 

 

 

 

 

2011. június 15.

Lucero és Miyares elválnak!

lucero-mijares_121009_300.jpgA két énekes jogilag is elvált, a házasságuk 14 évig tartott.

 

A válópert az Azték fővárosban indították meg (ha jól fordítom.)

A jogi eljárás tavaly májusban kezdődött. Lucero azt kérte, hogy nyitott ajtók mögött legyen, és aki akart autogrammot is kaphatott.

 

forrás: peopleenespanol.com

 

 

A hírek szerint William Levy és Elizabeth Gutierrez szakítottak. Itt egy cikk róla, ami spanyol, de azért megpróbálom leírni a lényeget.

http://www.peopleenespanol.com/pespanol/articles/0,22490,2070568,00.html

 

A lényeg az, hogy Elizabeth úgy döntött véget vet a 8 éves kapcsoltatuknak, és azt akarta, hogy ezt hozzák nyilvánosságra. Azt mondja, hogy ő állta a sarat mindig, mikor állandóan olyan pletykák terjengtek, hogy William megcsalta őt, persze ő ezt nem hitte el, miután beszélt Willel. Elhatározta, hogy véget a vet ennek a kapcsolatnak, az ő és a gyermekei érdekében is. Bár nem volt könnyű a döntés (itt nem pontosan tudom, de valami olyasmi, hogy) tiszteletben kell tartani. Azért közölte mindezt a médiával, hogy elkerülje a félreértéseket, és a spekulációkat. Viszont a családjával ezután is fog foglalkozni. De hát ők is emberek, egy normális pár jó és rossz dolgokon mennek keresztül, és hát néha jó a kapcsolat néha meg nem.

A kapcsolatból két gyermek született: Christopher és Kailey.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.