Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kate del Castillo

Kate del Castillo

 kate-del-castillo.jpg

forrás: starity.hu

 

 

Kate del Castillo Kate Trillo és Eric del Castillo lánya. 2 testvére van: Verónica és Ponciano (féltestvér, apai ágról). Kate színésznőként 1980-ban debütált az El Ultimo Escape-ben. Ténylegesen 1991-ben futott be, mikor Leticia szerepét kapta meg a Muchachitas c. sorozatban, ami egész Latin Amerikában népszerű volt. A sorozatot Mexikóban, Puerto Ricóban, Venezuelában, Peruban, Spanyolországban és az Egyesült Államokban is levetítették.

2002-ben és 2003-ban egy híres argentin színésszel, Saul Lisazóval forgatott Mexikóban, a Cartas de Amorban. 2005. augusztus 22-én Kate megmutatta új Los Angeles-i villáját. Los Angelesben forgatta a Bordertown-t- A film Ciudad Juárez haláláról szól. A filmben szerepet kapott Jennifer Lopez is.

2007 novemberében őt választották az év sztárjának az Espanol Magazine olvasói.

Kate jelenleg Kalifroniában él, forgat. Legutóbbi sorozata a La Reina del Sur (Dél királynője) címet kapta. Most a The Miracle of Spanish Harlem c. filmet forgatja,ahol Eva karakterét játsza.


Magánélete:

2001. február 3-án hozzáment Lus Gracía, zenészhez. A házasságuk nem tartott sokáig, 2004. szeptember 1-jén elváltak. 2008. szeptember 3-án megismerkedett Aaron Diaz , és 2009. augusztusában össze is házasodtk Las Vegasban. Jelenleg nagy boldogságban élnek Los Angelesben.